torsdag den 18. december 2008

KortHer er et kort som jeg lavede for lang tid siden. Jeg har ikke noget nyt at vise, der er jo det med arbejdet, som tager en god portion af ens fritid. Ret meget faktisk, sådan en stime er jeg inde i pt.
Lidt får jeg dog lavet, men det er "hemmeligt" indtil videre. Jeg er blevet designer på Scrapsisters og det jeg laver, skal bruges på deres side. Men fra på tirsdag har jeg juleferie og så skal der bare scrappes igennem!Jeg har flere billeder som bare råber på at få omsorg :-) Nåhh jo jeg har da fået lavet rigtig mange julekort. De er bare kommet videre alle sammen og jeg fik ikke taget et eneste billede af dem.
Jeg kan se rundt i blogverdenen at der er juleselvsving. Nu julede jeg hele november med nisseopskrifter, så jeg har faktisk slet ikke julet her i december. I efteråret blev der taget en serie billeder med nisser til brug for en nissehistorie. Oprindelig havde jeg en plan om at der skulle komme et afsnit hver dag i december. Men allerede først i november kunne jeg se, at den plan ikke holdt vand. Det var nok med mine nisseopskrifter hver dag i november. Men nisser har man vel hele året? Så måske kommer der en bloglågekalender i maj.

3 kommentarer:

Stine66 sagde ...

Lyder godt med historie, du kunne jo også bare være i RIGTIG GOD TID med næste års kalender. Dine opskrifter var bare skønne . jeg ville skrive dem ud og lade min mormor læse dem, hun keder sig lidt det gamle skind, men det er ikke læsbart for hende, så de jeg kunne læse har jeg læst højt. De var sjove syntes hun også....

Karina sagde ...

Flot kort. Det lyder godt med de julehistorier og maj måned. ja hvorfor ikke ; )

madamtridse sagde ...

Et rigtig flot kort.
Det med nissehistorier ser jeg frem til. Nu er nisser jo heller ikke en sæsonvare. :)
Du må forsat ha' en rigtig dejlig december.