mandag den 8. september 2008

Tuneser


Han sad på en gammel stol udenfor en barber i Tunis. Jeg var bare heldig at baggrunden var god - og det var han også :-)
Dette LO vandt jeg med på Scrapsisters. Opgaven gik ud på 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 med følgende ting: stempler, pile, billeder, brads, bogstaver, skriveredskaber, mønsterpapir, karton, knapper og bånd. Altså når jeg havde valgt eet foto og to stykker karton så havde jeg fra 3-10 til resten af tingene. For at du nu ikke skal sidde og tælle så er her mit valg:
1 billede
2 karton
3 mønsterpapir
4 skriveredskaber
5 bogstaver
6 pile
7 knapper
8 bånd
9 stempler
10 brads.
Da jeg så opgaven tænkte jeg at den var da let. Det første jeg fandt (som jeg plejer) var et foto. Det næste tre ark mønsterpapir og den røde stribe karton, ovenpå baggrundskartonen. Overskriften var 5 og så begyndte det at knibe. Jeg rokerede noget rundt med det, inden jeg fik det til at se ordentligt ud. Det har været en rigtig sjov opgave.

7 kommentarer:

MH72 sagde ...

Sikke en sjov opgave - og hvor har du bare løst det flot. Det er et skønt layout!
Og TAK-TAK-TAK for gaven som dukkede op hos mig i sidste uge. Jeg blev rigtig glad, ikke mindst fordi du tænkte tråd og blå til mig = PERFEKT!!!
Har også lige skrevet tak til dig inde på min blog...

Karina sagde ...

Kan godt forstå, at du vandt med det LO, rigtig lækkert. Og flot opsætning trods den svære opgave.

fasterheidi sagde ...

Et rigtig godt Lo. jeg er vild med pilene, gir en god effekt. Så godt den opgave, men jeg kunne ikke tage mig sammen til den, men den har du løst godt...

Jette / ma11edina sagde ...

Ja det lød som en rigtig god opgave, nåede den desværre ikke. Din løsning er super flot, rigtig god opsætning, og smart med alle stemplerne i siden.

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er han bare skøn! Super flot LO med mange fine detaljer!

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er han bare skøn! Super flot LO med mange fine detaljer!

Else Slipsager Petersen sagde ...

Tillykke. Det er et super flot LO. DU tager nogle rigtig gode billeder nogen gange af ting vi andre slet ikke ville tænke på at fotogragfere.