torsdag den 11. september 2008

Nisseopskrifter i november

Jeg har jo sat mig for at ville lave opskrifter på nisser, nu her hvor julen nærmer sig. Trods det der er nogle dage til og sådan set pænt med tid, har jeg dog alligevel besluttet mig for at begrænsningens kunst ikke skal være en fremmed kunstart for mig. Jeg vil komme med en ny opskrift de sidste 24 dage af november. Der skal jo også lige være tid til, at bloglæsere kan nå at prøve dem. inden december starter.
Så lige pt bruger jeg en del tid på at lave nisseopskrifter. Det er noget af et projekt og det griber om sig :-)
D. 7/11 starter opskrifterne på nisser og der kommer så en hver dag frem til d. 1/12

4 kommentarer:

Karina sagde ...

Uhh jeg elsker julen, så jeg vil glæde mig til dine opskrifter. Men jeg er stadig spændt på om det er i papir, stof eller strik : )

Mutte sagde ...

Jeg er lige hjemvendt fra 3 ugers ferie, og så måtte jeg jo lige forbi din blog. Hvor er det dog hyggeligt at læse dine "historier" og se alle dine flotte LO'er. Jeg har haft dig og dine geniale billeder i mine tanker på ferien. Jeg begyndte at bemærke og studere gamle døre, vinduer o.lign. Fik også taget lidt billeder. Jeg glæder mig (hvilket jeg altid gør) til at følge med i de næste måneder på din blog. God weekend til dig og dine.

Netti sagde ...

Sikke da en god idé.

MH72 sagde ...

Det vil jeg glæde mig til. Vil dog gerne lige vide en ting: Er der noget vi skal sørge for at have i køleskabet hvis vi gerne vil lave den daglige opskrift?
Det kunne være skønt med denne information en uges tid i forvejen... ja måske kunne du endda lave en "uge-indkøbsliste" til os så vi lynhurtigt kan købe ind til den kommende uges opskrifter????

:-)