lørdag den 13. september 2008

Prøve på nisseopskrifter - Tarteletnisse


Sådan er det med ord/sprog, det kan tolkes på mange måder. Jeg har skrevet "Opkrifter på nisser" og det skal tages helt bogstaveligt. MH72 du skal altså "kun" bruge hvad du har i dit køleskab/køkkenskab. Lidt indkøb vil nok ikke være af vejen, hvis alle opskrifter følges :-)
For at kunne lave 24 opskrifter kræver det at jeg laver en del mad, tager foto, skriver opskrift, så der bliver først start på nisseopskrifter d. 7/11. Men jeg har kunnet mærke på kommentarerne, at man ikke helt har været "tunet" ind på hvad det er som kommer :-) .... så dette er et eksempel på de kommende nissopskrifter.Der er fem gavepakker til højre. Det er så det er let at se sværhedsgraden på retten. Tarteletnisse har to malede gavepakker - så det er en opskrift i den lette ende.
Velbekomme :-)

12 kommentarer:

Naja Dorph Willumsen sagde ...

hahahahaha hvor er du bare speciel skøøn :D fed opskrift

Charlotte Ravn sagde ...

Kirsten din skøre kugle!! Hahahahaha... kravler lige op fra gulvet igen....av min mave, tror jeg fik latterkrampe! :)

MH72 sagde ...

Altså - JEG har jo luret din humor... så jeg var godt klar over at når du skriver en nisseopskrift, ja så er det selvfølgelig en nisseopskrift!!!

Velbekomme :-)

(og jeg synes stadigvæk godt at du kan overveje en uge-indkøbsseddel. Tænk på vores travle hverdag - det ville virkelig være en lettelse hvis vi kan nøjes med at handle én gang i ugen *LOL*!!!!)

Kirsten Gro sagde ...

Ja ja da, så vil der komme en ugeindkøbsseddel for de travle :-)

Karina sagde ...

; ) ; ) ; ) Ja, os som ikke kender dig var ikke lige tunet ind, men det er vi nu og jeg glæder mig til at se de fremtidige opskrifter.

Rikke Eskildsen sagde ...

ha-ha-ha-ha-ha-ha. Jeg glæder mig helt vildt til den 7-11 og se flere nisseopskrifter.

MULTISCRAP sagde ...

Åh Kirsten din skøre quinde :-)
Glæder mig til at følge med i Nisse historierne og måske få nogle ideér til hvad Nissen Julius skal lave når han skal med Tobias hjem fra børnehaven i december måned - sidste år spiste han Henriks chokolader, malede på Tobias vinterstøvler med neglelak og spillede computer hele natten. Nisse i cornflakes - nisse i youghurt - hmmmmm.
Iben

Stine66 sagde ...

Kirsten du er bare FOR SJOV . Jeg GLÆDER mig til december.

TAK for dine sjove indlæg !

Christina / LaChris sagde ...

...det er jo også så moderne at modtage ugens indkøbsliste på SMS...bliver det en mulighed ?
MÅ prøve tartelet-nisse...mine unger eeeeelsker tarteletter...hvad mon de vil sige til denne udgave....

Cowgirl sagde ...

Kirsten du kan redde en hvilken som helst gråvejrsdag for mig - lige nu sidder jeg og hopper på min dertil store indrettede fuldfedelandmandskonebagdel...Husk for de økonomiske - så handler jeg altid billige nisser i kvickly efter jul - man sparer over 50 % og har til hele næste år !!!

Charlie sagde ...

LIIGE hvad jeg manglede på en sur onsdag hvor jeg må blive hjemme fra jobbet og snotte og hoste. TAK for et dejligt grin. Ved nu ikke liiige om den kommer på mit julefrokostbord??? =0)

Anonym sagde ...

Spot on with this write-up, I truly feel this website needs much more attention.
I'll probably be back again to see more, thanks for the advice!

Take a look at my page: anti cellulite treatment