søndag den 20. juli 2008

Bogstaver

http://ordetpaabordet.blogspot.com/ linker jeg gerne til, for så kan jeg måske vinde noget af smulerne fra hendes scrapoprydning :-) Hun skriver at hun har ryddet op i denne weekend. Jeg har klippet bogstaver! Har købt to spil "Lykkehjulet" i Røde Kors. Til spillene hører nogle plader - med bogstaver. Pladerne har jeg så skåret ud i strimler og klippet rundt om hvert eneste bogstav. Det er sådan et rigtigt autistarbejde!! Nu er der altså en del bogstaver, men jeg var også nysgerrig efter at vide hvor mange der egentlig var, da jeg her i eftermiddag blev færdig med at klippe. Tænkte at når man i banken kan veje pengesedler, så kan jeg vel også veje bogstaver! Så vægten kom frem og jeg vejede nogle gram, talte hvor mange der var og vejede så hele bogstavbunken og så frem med lommeregneren. Nu har jeg et "par" bogstaver........ ja en hel del....... ret mange....... sådan små 35000 MED æ ø og å ;-) Sådan 3500 bostaver står mig i 15 kr!

5 kommentarer:

MH72 sagde ...

Hvor ER du bare for sjov.... men jeg tænker lige om det er 35.000 eller 3.500 du har???? :-)
(PS: min oprydning bestod bl.a. også i at sortere eyelets - ca. 1.000 stk. som skulle sorteres i 11 farver. Så jeg har lavet noget der lignede hvad du lavede!!!)

Karin sagde ...

Kirsten i en nøddeskal ;-) Der bliver da noget at "klaske på" hi hi LOL

Bitten sagde ...

Haha, jeg har sorteret 2400 knapper, så det ligner også lidt det I har lavet. Må vi se de bogstaver Kirsten? Sådan nogle Lykkehjulsspil kan man nemlig næsten altid finde i en genbrug.

Jette / ma11edina sagde ...

*G*...ih, det var godt med dagens første grin, det er altså altid sjovt at høre om dine sjove påfund...og ja, ideen er jo også hammer-god!!

Charlotte Ravn sagde ...

Kirsten du er altså for sjov :) og meget "hittepåsom" Vi vil seeeee!