søndag den 16. maj 2010

Nøglehuller - igen


Sådan er mine nøglehuller nu. Jeg tog en flad køleskabsmagnet og satte nøglehullerne på og så gennem bigshotten og vupti.... så fik jeg da hullerne. Har så tegnet og klippet rundt om hullet og så div. Tim Holtz farver på. Jeg har kørt en del gennem maskinen, for der gik lige nogle stykker til, før jeg fik den farve jeg ville have. De er nu stadig noget blege i det, men øvelse gør mester :-)Jeg tror nu nok at jeg på sigt vil investere i "pynten" omkring hullet. Men nu kan jeg da bruge de famøse huller :-)
På billedet er der også lige nogle tandhjul, også Tim Holtz dies. Nu hvor jeg var i gang med at sværte nøglehullerne, så kunne jeg jo også lige give tandhjulene en omgang. Men der skal nu eksperimenteres noget mere med farverne, for de er ikke helt som jeg vil have dem endnu.
Hvor er det egentlig utroligt at sådan noget som et par huller, kan være årsag til blogindlæg og mange spørgsmål.Faktisk er det meste af de sidste to dage gået med at bekymre sig om nøglehuller, eksperimentere med nøglehuller, stille spørgsmål om nøglehuller,føre telefonsamtaler om nøglehuller, drømme om nøglehuller og nu sidder jeg og har taget foto af dem + skriver et blogindlæg. Jeg er vist ikke helt normal :-))

4 kommentarer:

Moster Olivia sagde ...

Hej Kirsten

Så lang tid hullet ikke findes i dit hoved, så går det nok ....hi hi hi...

madamtridse sagde ...

Super løsning på "nøglehulsproblemet". ;O)
Du må ha' en skøn søndag

Pips sagde ...

Ha Ha ... normal eller ej - så er det da ret underholdende læsning. Jeg kunne sagtens have investeret på samme måde, men måske husker jeg at læse hele beskrivelsen på varerne jeg er lun på, efter din beretning. (sagde MÅSKE!) *G*
Hav en herlig uge.

Pips

Susanne sagde ...

Ja kreativitet er bestemt en af dine stærke sider Kirsten.
God pinse