fredag den 14. maj 2010

Dagens gode grinDagens gode grin må være det her! Endelig fik jeg mine nøglehuller og det er hvad det hedder - HULLER! :-)Hastværk er lastværk og jeg troede at det var dies som det så ud uden på pakken. Jeg blev noget lang i ansigtet da jeg vendte pakken om og så at det reelt kun er to nøglehuller på henholdvis 2,5 cm og 3,5 cm :-))Jeg kunne selvfølgelig have læst uden på æsken hvor der står" Movers og Shapers, Repositonable Magnetic Dies, use with all movers og shapers base dies"
Så nu er konen her ejer af to huller som jeg ikke kan bruge. Jeg aner ikke hvad der skal til for at de kan blive aktiveret. Men det finder jeg vel ud af.
Rigtig mange gange har jeg grint godt af andres fejlkøb, hvor de fik noget helt andet end det de troede det var. Jeg har såmænd også engang bestilt et minialbum. Det var så lille at det kunne komme gennem min brevsprække og da jeg pakkede op, var det lige før jeg måtte have en lup frem. Der havde jeg bestilt UDEN at læse alt hvad der stod om det - bl.a. sådan noget som mål :-)
Hvis der er nogen der har læst hertil, så er jeg MEGET modtagelig for tips til, hvad jeg skal have for at lave de forbaskede nøglehuller :-)

7 kommentarer:

Lina sagde ...

For at lave det, så det ser præcis ud som på pakken skal du bruge denne her: http://www.unikscrap.dk/product_info.php?cPath=879&products_id=8451&osCsid=0cf5b2d16b1a79755071da5d122849a4

Dorit sagde ...

Heidi i Gislev blev også snydt af pakkens udseende, som jo også gerne skulle afspejle, hvad pakken indeholder, der findes jo folk som er ordblinde !! Jeg ville være lidt muggen på TH efter dette, hi-hi !

Charlotte Ravn sagde ...

Hahahaha du og Heidi skulle lave en klub. Hun købte huller, som hun lige så godt kunne lave med cropadillen!
Når det er sagt, synes jeg nu også at de indpakninger er slemt misvisende!

Majer sagde ...

Hahaha... hvor er det altså morsomt. Kom også til at tænke på Heidi, som lavede det samme "trick".

God weekend fra Majer

Heidi Jensen sagde ...

Ja aldrig har jeg følt mig så snydt... og grint så meget som da jeg pakkede mine "huller" ud.

Anne sagde ...

Øv hvor træls...Jeg ved desværre ikke hvad du skal bruge, men håber nogle af de andre ved noget ;)

Curly sagde ...

Ja, vi blev noget lange i masken da vi pakkede kassen op... hehe!!!