onsdag den 18. februar 2009

Minialbum med brandhanerJeg er altså vild med minialbum. Dette lavede jeg til Scrapsisters i januar måned. Jeg er også vild med brandhaner, så det er dem der er kommet i denne gang. Prøv engang at se rigtig på en brandhane, de har deres egen personlighed. Nå ja nu tænker du sikkert at det rabler for konen. Det gør det måske også, men når jeg ser en af dem, så popper der altid et navn op. Der er de store og satte, de små og iltre, de lidt "fine"... ja de er der alle sammen. Prøv at se efter næste gang du skal ud i samfundet.

Århh for pokker da... nogle af dem vender forkert, trods rigtig størrelse og jeg har vendt dem som jeg plejer. Nå men lige nu bliver det ikke anderledes.

Foto: Per F.Andersen

5 kommentarer:

madamtridse sagde ...

Et kanon flot minialbum. Super detaljer, jeg er vild med de små brandhanebrads. Klart at de skal ha' navne,de har så meget personlighed disse brandhaner. Jeg vil i fremtiden se anderledes på en brandhane.:)
Hvad er det der er på Olettis top?? Et æg?? :o)
Du må ha' en god onsdag.

LaChris sagde ...

HA HA ! Skønt album...brandlækkert !

Karin sagde ...

Det er da nogle flotte fyre.... de brandhaner ;-) Konen er skør??? Det er jo noget vi ved, men vi elsker det!!

Jeannette Lauridsen sagde ...

Skønt album. Sikke en sjov idé. Har aldrig rigtig lagt mærke til de haner. Vi plejer jo bare at gå forbi dem, uden så meget som at værdige dem et blik. Tror jeg kigger nærmere på dem næste gang jeg ser en.

Cowgirl sagde ...

Skønt album - jeg elsker altså alle de fine brandhaner