fredag den 23. januar 2015

Ja der er liv i mig

Nu er der snart gået to år, hvor jeg ikke har lavet indlæg på bloggen. Arbejdet tager en meget god bid af mit liv, så der har ikke været overskud til at lave indlæg. Men NU skal det være - mere stabilt med indlæg.
Jeg har de sidste par år lavet et utal af album til div. folk. Dem har jeg ikke taget foto af, men modtagerne blev meget glade :-)
Kort har jeg lavet i massevis og jeg har da fået taget foto af nogen af dem, så dem kan jeg jo lægge her på bloggen. Jeg har flere ting, som jeg endnu ikke har fået taget foto af, så det vil jeg gøre her i weekenden hvor der er noget lys.
Jeg har hele tiden et eller flere projekter liggende på bordet = jeg laver stadig scrap :-)
Forrige  år fik jeg genbrug til at komme og hente min sofa mv fra stuen. Stort bord og reoler, fylder nu stuen som dermed blev omdannet til arbejdsrum. Når jeg havde gæster var det meget sjældent at vi kom ind i stuen, vi nåede ikke længere end til køkkenet. Det var dejligt at få alt mit scrap samlet i et´rum. Da mit arbejdsbord er stort, er ulempen at der kan være en del projekter af gangen. Men så bliver de også færdige.
Næste indlæg bliver med foto.
Hvis der er nogen som læser dette - så god weekend !

1 kommentar:

Dorit sagde ...

Jarrrmen Kirsten, er du levendes endnu !!! Hvor skønt at se dig blogge igen, troede du havde fået anden hobby ... :-D
Men rigtignok, det med jobbet fylder alt for meget, er også her i min fremskredne blevet fuldtids, når jeg bliver 60 vil jeg have seniorordning, basta, og kvalitetstid til scrap! Seeees !