lørdag den 16. februar 2013

Julemarkedet og småsnak

Det gik ganske fint med julemarkedet. Faktisk så godt, at jeg også vil deltage når det er jul igen om 9 mdr. :-)
Jeg er gået lidt i gang med juleri, det er jo med at være i god tid! Så er er på udkik efter gode ideer til julekort, så jeg kan få lidt fornyelse.
Jeg har hele tiden en ide om at jeg vil være mere regelmæssig med indlæg på min blog. Men jeg må indrømme at arbejder fylder en god del, så det med indlæg ligger det noget tungt med. Scrappet får jeg da heldigvis alligevel. Lige pt. er jeg igen med endnu et minialbum på 30 sider i 20x20 til en gave. Jeg har købt nogle af de megastore spillekort i Tiger, skåret lidt af, limet sort karton på med  decoupagelim og har indtil videre sat siderne sammen med to ringe. Jeg har brugt stykker fra en Tim Holtz blok til alle siderne. Nu mangler det sjove - pynten.
Jeg har i dag fået kikket på skitserne til convention og er skam begyndt på et LO. Det er det første LO jeg har lavet i meget lang tid, så jeg har lige lidt begynder problemer :-)
Jeg har fået forudbestilt nogle ting, til levering på convention, men er der en der ved hvem der har et rundt stempel hvor der står "Glædelig jul" ?

3 kommentarer:

Netti sagde ...

Hej Kirsten.
Skal der stå glædelig jul eller må der godt stå god jul? Jeg mener nemlig at jeg har to ens fra Orion Design der er runde. Så kunne du bare få det ene til convention?
Jeg kigger lige efter i morgen og vender tilbage :)
Knus
Anette

Netti sagde ...

Jeg kunne så ikke vente med at finde ud af det: Jeg har et rundt stempel fra orion Design hvor der står god jul du må få :)
Hvis du er interesseret kan du sende mig en mail:
anettemadsen@ny-post.dk

Kirsten Gro sagde ...

Dejligt Netti - har sendt dig en mail.