torsdag den 8. september 2011

Lur

Det kan vist næsten ikke blive mere enkelt :-) Jeg har stemplet på noget groft stof, så det passer til et mandefoto. Jeg havde nogle store brads, som havde nogle grimme farver, så dem gav jeg en gang embossing, så de passede i farven. Billedet er taget i sydindien.

Jeg er ved at være lidt bagud med at få fremkaldt foto. Jeg har endnu ikke fået fremkaldt fra turen til Laos-Cambodia-Vietnam og ferien i Prag. Jeg skal snart til Norge og lidt senere til Grønland, så det er ikke foto jeg mangler - MEN TID!

Sidder lige nu og er ved at lave 105 bordkort og er ved at lægge sidste hånd på en sølvbryllupsgave, så det er ikke fordi jeg dovner. Men det kunne da være at jeg skulle få lavet lidt flere LO. Nå men det må blive når jeg er færdig med bordkortene :-)

1 kommentar:

madamtridse sagde ...

Et kanon godt LO. Rigtig fed efekt at du har stemplet på hør, det skal jeg huske. :)

Hold da op hvor lyder det skønt, med de steder du skal hen. Grønland ville jeg rigtig gerne opleve, så jeg glæder mig til at se billeder fra den tur.;O)
105 bordkort det var ikke så lidt, så forstår jeg godt at du mangler timer i døgnet. Jeg synes det tog en krig da jeg skulle lavet 56.
Du må ha' en rigtig god uge