søndag den 20. juni 2010

Indbrud


Selvom mit hus var rodet til efter indbrud, var jeg da alligevel nærværende nok til at tage billeder :-) Jeg tror nu ikke at politimanden havde været ude for at få taget billeder af sine hænder før, men hvor ofte har man lige chancen for at få sådanne foto?

lørdag den 19. juni 2010

Bordkort


Min fars fødselsdag nærmer sig og jeg lovede at lave bordkort. Her er et lille kik. Nu er den der laksefarve ikke lige mig, men det er den farve dug og servietter er i. Det var min far der selv valgte at der skulle være en blomst på. Jeg har sat sommerfugl på (som på indbydelserne) og printet navnene ogg limet dem på.

onsdag den 16. juni 2010

Guld


Langt de fleste indiske kvinder går med disse øreringe og ringe på tæerne. I Madurai faldt jeg i snak med en kvinde og så benyttede jeg anledningen til at få et par nærbilleder.
Multiscrap har lige haft en skitsekonkurrence, så dette LO er lavet til. Sørme om jeg ikke vandt :-)
Billedet af dette LO er taget indendørs, da det øste ned ned. Pletterne er regndråber, for jeg troede at jeg kunne tage billedet i døren, men den gik ikke :-)

mandag den 14. juni 2010

Samosa


Her fik vi samosaer og drak te. Samosaerne var rigtig gode, men stærke!

søndag den 13. juni 2010

Tim Holtz kort


Jeg har fået lavet en del kort på det sidste. Her er to af dem hvor jeg har brugt papiret fra Tim Holtz blokken " Lost and Found" Jeg er altså fuldstændig vild med det papir!!! Så jeg måtte jo købe to blokke :-) Et til at bruge til scrap og den anden blok bare til nydning :-) Ja ja jeg ved godt at det er skørt osv. men det er altså den mest fantastiske blok papir jeg har set MEGET længe. Nå men nu har jeg taget hul på den ene blok og lavet en del kort. Papiret som disse to kort er lavet af, har slet ikke brug for noget pynt, men jeg har dog lige givet det lidt snor.

lørdag den 12. juni 2010

Morgenmad og frokost



Jeg har haft disse to LO liggende i månedsvis, hvor jeg kun har manglet teksten. Nu har jeg så langt om længe fået skrevet et par ord. Jeg har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle proppe på af pynt og det endte altså med ... ingenting. Det er som om at nogen foto bare "kræver" kun at være sig selv og ikke alt muligt dims. Nu er det ikke jordens bedste billeder, men de her vil altså stå alene - og det har de fået lov til :-)

fredag den 11. juni 2010

Billetsalg


Nå... jeg vil alligevel ikke lægge mig til at sove uden at slutte af med et LO fra Indien :-)

Cykel


Lige lidt andet end inderbilleder. Jeg har lavet dette LO vist nok i forbindelse med et cybercrop. Det må have været efter en skitse, for det er ikke lige den sædvanlige stil. Jeg er stadig ikke voldsomt vild med så meget plads uden noget på :-)

Foto: Per F.Andersen

Dreng



Har brugt lidt Tamilavis, stemplet med mit navn (på Tamil lavet i Indien), og de små sølvembossede ting er også købt i Indien

Foto: Per F.Andersen

søndag den 6. juni 2010

Invitation


Min far fylder 80 så jeg lavede en stak indbydelser. Han går meget op i sin have og drivhus, så var dette stempel jo lige på sin plads. Når jeg får at vide hvad farve dug/blomster der kommer på bordet, skal jeg have lavet nogle bordkort.

Kokosnødder


Syd Indien svømmer i kokosnødder! Overalt kan man købe en kokosnød hvor toppen er hugget af og et sugerør er stukket i. Der er ikke noget der hedder returpant, så de bliver smidt og der ligger store stakke med skaller. Hmm gad vide om de ikke også bruger dem til noget?

fredag den 4. juni 2010

Tempelridder


Det her foto er jeg helt vild med. Er han ikke bare dejlig? :-)Trods den tunge vægt på hovedet, stoppede han op, da han så jeg tog billeder. Så fik han rigtig stillet sig an og gav sig god tid.