lørdag den 10. april 2010

Rejseindkøb


Så har jeg været nogle uger i Indien (igen) Denne gang var vi i det sydligste af Indien. Vil lige nævne at der er lunt pt. Nogle dage var der 45 grader! Men varmen var altid over de 35 grader.
Scrap kan findes alle steder og her er et billede af noget af det som jeg købte med hjem. Stofroser, nøglehuller, håndtag, smalt og bredt bånd, snor, metalembossede små religiøse figurer, bling og de lange i baggrunden er nogle båndstrimler ( beregnet til blomsterbuketter) Derudover nogle forskellige aviser/blade med deres skrift.Fik lavet to stempler dernede. Skal lige have taget foto af aftrykkene, så kommer de her på bloggen.
Jeg fik taget rigtig mange billeder, som nu skal ses igennem og jeg skal have fundet ud af hvilke jeg vil have fremkaldt så de kan bruges til LO.

3 kommentarer:

Majer sagde ...

Velkommen hjem igen. Håber at det var en fantastisk rejse. Sjove ting du har fundet dernede :-)

Dorit sagde ...

Ja, velkommen hjem i kulden ! Tænk hvor sejt, at tage på scrapindkøbstur til Indien... bare man har scrapbrillerne på, så er der vist gode muligheder derude.
Glæder mig til at se nogle scrappede billeder derudefra, ved jo du har øje for de små finurlige detaljer her i livet !!
Vi ses vel til GFS den 24.04. !!?

madamtridse sagde ...

Velkommen hjem igen. :)
Sikke nogle skønne ting du har fået købt. Ja scrap findes alle steder, hvis man kigger efter. Det har vi scrapper jo et øje for :O)
Forsat rigtig god uge.