lørdag den 30. januar 2010

Kina


Dette LO har jeg lavet for en god tid siden. Hmm ved ikke lige om jeg er helt vild med den stil :-)
Selvom min blog er noget død i det for tiden, så er det ikke fordi der ikke sker noget på scrapfronten. Men lyset... lyset... Jeg er altså ikke glad for at tage billeder af mit scrap med blitz og jeg er på arbejde der hvor der er dagslys.Nå men i morgen søndag, kan jeg vel komme til at tage nogle billeder - hvis det ikke begynder at sne for meget igen.
Jeg er stoppet som designer for Scrapsisters, men jeg har også været med næsten fra starten, så det må række.
Jeg har fået lavet 400 kort til Berit/cancerkort, det er da et par stykker :-)

5 kommentarer:

Else Slipsager sagde ...

Jeg kan nu faktisk ret godt lide det LO, ville dog aldrig have gættet at du havde lavet det. Men det kan være ret inspirerende at prøve noget nyt engang imellem.

LaChris sagde ...

Jeg er vild med det LO !!! Jeg ville dog heller aldrig ha gættet, at det kom fra din hånd ;O) Og skriver du virkelig 400 (læs: Firehudrede!!!) kort !!! GISP !!!! FLOT!!!

Dorit sagde ...

Jeg synes også det er super-duper ! Særlig sejt er det jo med de tegnede huse, de matcher jo bare Shangh*is skyskrabere IRL !

madamtridse sagde ...

Jeg synes faktisk også at det er super flot. Jeg havde nok ikke gættet det var dit LO hvis jeg så det i galleriet. ;O)
Wow det var godt nok mange, men de går jo til et rigtig godt formål.:)

MH72 sagde ...

400 kort.... du er snart ved at være min med-autist hvad dét angår!!! Men - der er nu et stykke tid til du når op på det antal jeg nåede at lave til Berit sidste år, he-he :-) (lokke-lokke!)
Godt at se lidt liv på din blog igen, forøvrigt (skulle komme fra mig som først nu er ved at komme i blog-omdrejninger igen!!!)