fredag den 29. maj 2009

KortcybercropI søndags var der kortcybercrop hos Scrapsisters. Jeg havde egentlig ikke planlagt at ville være med, men så kom jeg i gang alligevel :-)Disse kort er lavet til en af opgaverne hvor der var en skitse. Jeg er ikke træt at stempelmotiver som er farvelagt - langtfra, men jeg besluttede at de kort jeg lavede skulle være uden. Bare for at tvinge mig til at lave noget andet end det jeg plejer.
De to af kortene blev specielt "rå" Det ene af dem har jeg limet noget læder på. Jeg har haft det stykke til at ligge meget længe og tænkte at her ville det lige være passende at bruge det. Ja nu har jeg så ikke flere stykker af det og selvfølgelig så er jeg blevet helt glad for at bruge læder. Er det ikke typisk, at når det sidste er brugt af en ting, så er det at behovet opstår for at få mere? Nå men jeg kan vel demontere en ruskindsnederdel i mindre stumper og bruge den - hvis jeg havde den :-) Jeg må vist i en genbrugsbutik.

1 kommentar:

madamtridse sagde ...

Ej hvor er de kort bare flotte. En fed ide med at sætte lædder på kortet. Jeg tror vist lige at jeg må i mine stof gemmer.;o)
Du må ha' en rigtig god pinse.