torsdag den 31. juli 2008

Pingvin


Dette lavede jeg til en konkurrence på Scrapsisters. Der skulle være et aftryk/tegning lavet af ens barn. Nu stod der ikke noget om barnets alder :-) Selvom min datter er 21, så er hun da mit barn.
Denne tegning er fra sidste år og har hængt i en plastiklomme, på mit køleskab. Så nu var det tiden er den kom under mere beskyttede forhold.

mandag den 28. juli 2008

Revner i mur


Lavet efter en skitse fra Anne i sommerudfordring på Dreampapers. Jeg er meget lidt vild med mange foto på eet LO, så jeg skumlede lidt over denne skitse. Så var det jeg kom i tanke om at jeg havde en del foto af mure/revner. Jeg er faktisk blevet helt glad for det :-)

Foto: Per F. Andersen

Award


Jeg har fået denne af http://5stkeskildsen.blogspot.com/ med fgl. begrundelse:
Din unikke stil og dine skønne og lidt skæve vinkler gør at jeg nyder at kigge med på din blog, og derfor får du denne award.
Mange tak!

lørdag den 26. juli 2008

Yak


Puhh jeg kan stadig smage hvor rædselsfuldt det var!

fredag den 25. juli 2008

Kreativ Blogger



Fra http://annika.dk/2008/06/09/awarden-kreativ-blogger/ har jeg modtaget denne, med fgl begrundelse:
Kirsten Gro er helt speciel. Hvem fulgte ikke med i Leo Lars’ vilde liv i slutningen af 2007? Eller Rosa? Og de skønne historie om Marie og Holger? Eller når Kirsten får sine skønne anfald af masseproducerede… alt muligt? For ikke at glemme de mange brandhaner, og den skønne gamle og simple stil :)
Mange tak, selvom det er noget sent jeg skriver det, den er jeg glad for.

torsdag den 24. juli 2008

Flad mad


Kineserne er helt vilde med and. Det fås i alle mulige og ikke mindst umulige udgaver. Denne række her, var slet ikke til at stå for! Jeg finder dem charmerende, hvis man da kan sige sådan om mad. Jeg spiste and i mange udgaver, dog ikke lige denne. Hmmm.... måske har jeg alligevel spist sådan nogen, for i sammenkogte retter, er det jo ikke lige til at vide, hvordan de så ud i død tilstand.

tirsdag den 22. juli 2008

Indien - igen


Et LO uden ret meget pynt. Jeg nænner ikke at proppe så meget på hende her.

mandag den 21. juli 2008

Foto af bogstaver


Her er de så, alle mine bogstaver, som jeg har skåret/klippet ud. Nu da jeg tog billedet kom jeg til at tænke på at jeg faktisk har det dobbelte antal bogstaver. Der er bag på hvert eneste bogstav et andet bogstav. Smart :-)Så jeg løber vist ikke tør, sådan lige i den nærmeste fremtid :-)

søndag den 20. juli 2008

Bogstaver

http://ordetpaabordet.blogspot.com/ linker jeg gerne til, for så kan jeg måske vinde noget af smulerne fra hendes scrapoprydning :-) Hun skriver at hun har ryddet op i denne weekend. Jeg har klippet bogstaver! Har købt to spil "Lykkehjulet" i Røde Kors. Til spillene hører nogle plader - med bogstaver. Pladerne har jeg så skåret ud i strimler og klippet rundt om hvert eneste bogstav. Det er sådan et rigtigt autistarbejde!! Nu er der altså en del bogstaver, men jeg var også nysgerrig efter at vide hvor mange der egentlig var, da jeg her i eftermiddag blev færdig med at klippe. Tænkte at når man i banken kan veje pengesedler, så kan jeg vel også veje bogstaver! Så vægten kom frem og jeg vejede nogle gram, talte hvor mange der var og vejede så hele bogstavbunken og så frem med lommeregneren. Nu har jeg et "par" bogstaver........ ja en hel del....... ret mange....... sådan små 35000 MED æ ø og å ;-) Sådan 3500 bostaver står mig i 15 kr!

torsdag den 17. juli 2008

Award


Jeg har fået denne Award af http://5stkeskildsen.blogspot.com/ med fgl. begrundelse: Din unikke stil og dine skønne og lidt skæve vinkler gør at jeg nyder at kigge med på din blog, og derfor får du denne award.
Mange tak!

onsdag den 16. juli 2008

Woww


Dette er lavet efter en skitse på Dreampapers, Annes sommerudfordring. Da jeg så skitsen tænkte jeg med det samme på dette foto. Det er som skræddersyet til hinanden :-)

Foto: Per F. Andersen

tirsdag den 15. juli 2008

Tilmelding


Tænker på at det kunne være en ide for det danske politi :-)

søndag den 13. juli 2008

Otium


Dette LO er lavet efter en skitseudfordring som Anne har gang i på Drampapers. Da jeg så skitsen, vidste jeg lige med det samme at dette billede bare lige ville passe til.

Foto: Per F. Andersen

lørdag den 12. juli 2008

Datter


På Dreampapers lægge Anne en ny skitse ind hver dag, mens hun har ferie. Dette LO er lavet efter en af dem. Jeg har ikke ferie endnu, men får da scrappet. Disse billeder har jeg haft liggende i mange år, så det var på tide at de blev brugt.

fredag den 11. juli 2008

Foredrag


Anne T laver sommerudfordringer på Dreampaper og dette LO er lavet ud fra skitse dag 1.
Nu har jeg fået alle mine dias fra Japan, lavet på papir. Det er er lidt mere scrapvenligt :-) Billederne er langt fra fantastiske, men jeg har en masse historier til dem, så det opvejer det en smule.Nu har jeg godt nok ikke ødslet med ordene denne gang, men det kommer. Dette LO er hvor jeg sidder til "højbords" og viser meget godt hvordan det var, næsten hver gang der var foredrag. Indimellem var der banketter, visitter osv.

torsdag den 10. juli 2008

Så fik jeg et foto til papiret.


Det ark papir her har jeg haft i uendelig lang tid. Jeg er vild med det, men det kræver jo et foto der passer.Men nu er den lige i øjet! Jeg er vild med det billede.
De to metaldimser som er det eneste pynt, er dimser som jeg har samlet op. Jeg har fået den vane at gå og kikke ned, for at finde flade metalfiduser. Hver gang jeg er ude i samfundet finder jeg en dims eller to. Hvis jeg er heldig er det rusten, eller må jeg jo lige forbedre deres udseende :-)

Foto: Per F. Andersen

tirsdag den 8. juli 2008

Sara


En dag hun var på besøg sad jeg og knipsede løs i eet væk. Det blev vel til omkring de 40 billeder og der var en 8 stykker som overlevede et eftersyn :-) Fordelen ved at tage mange foto af gangen er at der så er større sandsynlighed for at der er nogle brugbare imellem.
Dette LO lavede jeg til cybercrop på Scrapsisters for nogle uger siden.

søndag den 6. juli 2008

Spillemaskiner i Japan


For en del år siden var jeg i Japan i 14 dage. Jeg tog billeder som dias og de er nu blevet fremkaldt på papir. Hvorfor jeg tog dias, husker jeg ikke, og det var før jeg fik digitalcamera.Jeg kan nu gå i gang, med at lave en mappe om min Japantur, det glæder jeg mig til.
Disse foto er fra en spillehal.Jeg var kun meget kort tid derinde, for larmen var mildt sagt uligelig. Sådan flere hundrede, der putter små metalkugler i maskinerne kan give en ringen for ørene :-) Det var helt almindeligt at når folk gik hjem fra arbejde ved 17-18 tiden, så gik de lige indenom og spillede en times tid.

fredag den 4. juli 2008

Harley


Dette var mit bidrag til Ibens konkurrence nr. 11
Sidste efterår var jeg på et internatkursus. En aften var der en overraskelse, der kom kørende en lang række af motorcykler, så skulle vi bare vælge hvem vi ville køre med og så afsted!Wowww hvilken lyd og hvilken tur! Vi kørte en ½ times tid og var til smagsprøvning på et lokalt bryggeri og så tilbage. Det var en tur der ville noget :-)