søndag den 24. februar 2008

Navneskilt


Til de sidste mange convention har jeg brugt det samme navneskilt. Nu har jeg lavet mig et nyt - i god tid.

lørdag den 23. februar 2008

Mad?


De var slet ikke til at stå for, disse hoveder. De lå i en kurv på et marked og bare kaldte på at blive fotograferet. Jeg har haft billedet liggende en rum tid. Men her den anden dag startede jeg. Jeg gik så rundt om det en dags tid og så var den der.
Bogstaverne har været en tur under kødhammeren og er sværtet. Syet med scrappers floss.

Leo-Lars sidste afsnit.




Her er så enden på historien om Leo-Lars og hans efterkommere.
Det er næsten helt vedmodigt at afslutte den historie om dåserne, jeg bliver helt knyttet til dem :-) Det kunne være at jeg skulle finde på noget andet at lave en historie om... er der nogen gode ideer fra en af jer? Det har været sjovt at skrive om dem, men indimellem har jeg godt nok lige skulle vende nogle tanker og forestillinger.
Foto, ide´ og praktisk sparringspartner: Per F.Andersen

fredag den 22. februar 2008

Disket


Det er ikke sådan når jeg ikke er så god til at læse.... Ibens opgave 4 lød på bl.a. 2 blomster, hverken mere eller mindre. Jeg har brugt 4. Diskuteres kan det sélvfølgelig, men suk..... jeg blev altså disket. Nå men nu satser jeg stærkt på at jeg vinder i opgave 3 :-)
Bogstaverne har jeg givet en tur med kødhammeren og så sværtet dem.

onsdag den 20. februar 2008

Leo-Lars uge 6





Her er så den sidste uge af Leo-Lars. Det blev slutningen på hans liv.

Ja, jeg ved godt at uge 5 mangler, men af en eller anden årsag har jeg kun fået taget et foto af det ene LO. Så det må vente et par dage, til jeg er hjemme i dagslys.

søndag den 17. februar 2008

Uge 4


Her er foto fra leverpostejmaden i uge 4 og de kommentarer den fik.

lørdag den 16. februar 2008

Bogmærke


Da Scrap Cat havde cypercrop i søndag, var der en opgave om at lave et bogmærke. Denne var mit bidrag og jeg vandt sørme afstemningen. Dreampaper var sponsor på præmien og den har jeg fået, det var et ideblad fra Keepsakes.

torsdag den 14. februar 2008

Roskilde


Da Scrap Cat havde cypercrop i søndags, var den ene opgave at lavet i 6x12. Dette var mit bidrag. Jeg er bare vild med hende i sort og så den gule væg som baggrund. Billedet er stort, så der var ikke plads til så meget dims. Men et par sikkerhedsnåle blev der da lige klemt ind.

onsdag den 13. februar 2008

Et skarpt hjørne

Så har denne blog rundet et skarpt hjørne - 10.000 besøgende på knap 7 måneder. Tak til alle jer der lægger vejen forbi.

Nu har jeg anskaffet mig en kyhammer (fynsk :-)) Der er skam hele to mønstre i den. Så nu skal der snart laves mønstre. Men det får vente til weekenden. Jeg "ofrede" hele 40 kr for at få den. Det med genbrug havde jeg ikke det store held med, så det blev Føtex der tjente på mig. Nu kan jeg se på Ibens blog at hun har bestilt bl.a. Tim Holtz hammer hjem. Nå men pyt, min nyerhvervede kyhammer kan måske også bruges til andet en scrap, så jeg kan få en rigtig Tim Holtz sag :-)

Uge 3



Her er foto af leverpostejmaden uge 3 og de kommentarer der faldt i den uge.

tirsdag den 12. februar 2008

Minialbum






Så har jeg fået lavet et par minialbum og sat ryg i med min Zutter. Den maskine kan jeg ikke rose nok! Den er bare nem at bruge.
Dette minialbum indeholder også alle de udfordringer som jeg gav sidst, jeg var sammen med "Odensescrapperne" kroner, bånd mv.
Der er altså et eller andet med mig og minialbum, jeg kan gå helt i selvsving når jeg laver dem. Glemmer helt tid og sted, så det kræver lidt tidsplanlægning, inden jeg går i gang :-)
Starten er altid at jeg finder nogle foto frem og så springer jeg fra den ene side til den anden, uden nogen egentlig plan. Starter med at lægge det løst på og nogen gange rykker jeg meget rundt på det, før jeg limer det på.
Minialbum ER en god ting at lave.

mandag den 11. februar 2008

Kamellus?


Sådan kan man se ud efter at have redet på en kamel i et par timer.
Næsten inden hun var færdig, med at fortælle, hvor meget det kløede, afbrød jeg hende og spurgte om jeg ikke måtte tage et foto af dem. Så her er foto på første og andendagen. Her en 5 måneder efter, har hun stadig enkelte små pletter.
Da de sad på bagdelen, så hun havde jo ikke så mange at vise dem frem til :-) Nu ligger de på nettet, så bliver kamellusbiddene da luftet lidt :-)

søndag den 10. februar 2008

USA


The Scrap Cat har haft cypercrop i dag. En af opgaverne var at lave et LO efter en skitse. Det blev så dette og jeg vandt afstemningen!
Jeg er meget glad for dette foto der bare oser af New York/storby.

Leo-Lars 3



Her er så del 3 af Leo-Lars og dåserne. Jeg har tænkt mig at der skal komme to afsnit mere.

Foto, ide´ og praktisk sparringspartner: Per F.Andersen

lørdag den 9. februar 2008

Kødhammernyt


Så er der nyt fra kødhammerfronten :-) Jeg har lånt en kødhammer og har så hamret løs i dag. Jeg havde en del chipboards liggende og de har været under hammeren. Bagefter har de fået en gang sværte. Det virker ganske udemærket, men er egentlig lidt kedeligt. Ja det laver da mærker, men det er så også det. Nu har jeg altså ikke indstillet jagten på en kødhammer, men det er ikke så presserende et ønske mere. Vil stadig se efter en i en genbrug, for den er da god nok at have. Måske skulle jeg kikke blandt værktøjet i morgen og se om der er andet der kan bruges til at lave mønstre med.

Uge 2




Dette er så fra leverpostejmadens anden leveuge og de kommentarer der kom.

onsdag den 6. februar 2008

Kødhammer og nøgler

Nå og hvad har en kødhammer og nøgler at gøre med scrapbooking? Rigtig meget når man hedder Kirsten og har fået en Zutter :-)
Tim Holtz har sådan en hammer med udskifteligt hoved, som der kan laves mønster med i chipboard. Den har jeg ikke, men smart ser det da ud. Så var det jeg kom til at tænke på, at en kødhammer måske kunne noget der lignede. Så jeg var i en stor genbrugsbutik i dag. Men de havde alt muligt andet end en kødhammer. Det er så ikke lige i dag at jeg får det afprøvet. Men er der en derude der læser med, og har en kødhammer, kan du så ikke gøre mig den tjeneste at tage et stykke pap og hamre det noget slag. Giv det gerne et strøg sværte bagefter og fortæl mig om det virker.
Da jeg nu ikke fandt kødhammeren fik jeg fingrene i en æske med nøgler - dejlige rustne og gamle. Så nu har jeg noget af pynten til de første mange minialbum jeg får lavet med min Zutter :-)

tirsdag den 5. februar 2008

Zutter


I dag har jeg fået mit nye vidunder - en Zutter! Ja hvem kan leve uden.... ikke jeg :-) Den er simpelthen genial, intet mindre. Sider proppes ned og den laver huller, derefter spiralryg i siderne og ned i Zutteren igen, ned med håndtaget og vupti.... et minalbum med spiralryg! Ja jeg ved godt at jeg kan binde minialbum sammen med bånd, snor, scrappers rings osv. men det med spiralryg er smart og meget nemt at lave. Den kan jo også godt bruges til at lave huller med og så snor i.

Jeg satser på at jeg senest på fredag kommer med 3 del af historien om Leo-Lars og hans afkom.

Uge 2 om leverpostejsmaden og alle kommentarerne er undervejs. Jeg mangler bare lige lidt dagslys. Har ligget på langs de sidste dage. Men måske lysner det nu.

søndag den 3. februar 2008

Dagens udfordring


Dagens udfordring på Scrap-is-fun var: brug 10 knapper. 10 brads,klistermærker og lav dit eget mønster på papiret.
Fotoet er taget i New York. Jeg er helt vild med brandtrapper og tog et utal af forskellige. Når jeg ser dem, får det mig til at tænke på en krimi, hvor de lyssky forsvinder af sådan en trappe.

Leo-Lars fra dåse til død.







Så har jeg fået lavet et album om leverpostejmaden. Min plan var fra start at lave et minialbum, men da jeg gerne vil have alle kommentarer med fra alle ugerne, så blev det et 12x12 album! Det kom til at fylde 19 sider, en pæn stak.Ovenstående sider er fra uge 1 og de kommentarer der kom den uge.

lørdag den 2. februar 2008

Scrap på friskolen i Gislev




Heidi i Gislev havde arrangeret en dag med scrap på friskolen i Gislev. Det har været en rigtig hyggelig dag.
Det øverste foto er fra handel hos Iben/Multiscrap. Der blev båret en del poser ud af døren i dag. Jeg "fandt" også lige et par nødvendigheder!
Det midterste foto er fra lokalet hvor vi scrappede - og det er tomt. Hvad kan trække 25 kvinder væk fra papir....... MAD!!
Det nederste foto viser at der har været koncentration og der blev lavet noget.
Min tid i dag gik med at arbejde på et album (12x12) om Leo-Lars og hans 46 dage i mit hjem. Der er et stykke vej endnu, inden det bliver færdigt.
Tak til Heidi for en rigtig god dag!